Friday, November 7, 2008

Es ar'! Es ar' 5dienas bezteemaa!

Taatad, sheit tiku iepaziistinaats ar interesantu fenomenu - gjeneratoru, kas no kafijas gjeneree javas kodu. Daudz neiedziljinoties kompleksos darbiibas principos, sheit ir sheema, kaa tas viss ir jaadarbina -



Vieniigi briidinaajums - konkreetais gjenerators naak ar piecgades plaanu! ;)

UPDATE (07-11-2008 18:19) - Piebildiishu, ka sheema ir abstraktizeets darbinaashanas princips, nevis anatomiskaa precizitaate. T.i. ja kaut kas truukst (piemeeram, kruutis) tad, tas taadeelj, ka taas nav vajadziigas javas koda gjenereeshanai.

10 comments:

Dačuks Svītriņa said...

o fck man nav krūtis :D

Dačuks Svītriņa said...

ou.. un sejas arī ne..

Dačuks Svītriņa said...

un mati.. Jāni, man ir jau 13, bet Tu man uzzīmē 3gadīga bērna frizūru.. :(

Dačuks Svītriņa said...

un 5gades plāna man diemžēl nav..

Dačuks Svītriņa said...

Tu tiešām tur mani zīmēji?

magic said...

ou fck im a footboler :D
žžoš :D :D

magic said...

un es? es arī gribu komiksāaaa

Jaanis said...

Sakaraa ar to, ka mani nokauninaaja par neatbideeshanu uz komentiem, noleemu laboties-

Dace, par kruutiim es pierakstiiju updeitu, kas attiecas arii uz sejas truukumu. Par matiem - ja maaki ziimeet labaak, tad varbuut ziimee pati! JA!?! :DDD nu nez, bet peec 5gades plaana drausmiigi izklausaas tas ko tu teici - "Naakamo piecu gadu laika man plaanaa ir appreceeties un iemaaciities [labaak] shivereet pa virtuvi, un mosh, es Jaanim 2008. gada 7. novembrii nopirkshu galju vakarinjaam". Visbeidzot - jaa es ziimeeju tieshi Tevi, Dac'. ;)

Okei, Veronika, man skjiet, ka tev vajadzeetu apdomaat kaartiigi sho izveeli :D un buus jau veel ziimeejumi un sienu gleznojumi. Galvenais ir chatoties ar mani :P un eee... es taisiiishu kafiju, tev ar'? :)

Dačuks Svītriņa said...

Veronika kafiju nedzer

Jaanis melo arii par visu paareejo

mita said...

juus aizmirsaat par Lieniiti :( Kaut gan Lieniite nav tik populaars un harizmaatisks personaazhs shajaa legjendaa, bet nu ok.... Pie tam kafijas paarveershanu javas kodaa mosh ir jaapatentee? ;D